Over ons

uw evenement gegarandeerd een succes

Subliem Hospitality

Wilt u tijdens uw exclusieve (sport) evenement een goede eerste indruk maken en uw gasten op een professionele manier verwelkomen? Wilt u ze een positieve beleving geven die ze niet snel zullen vergeten? Als ervaren hostessbureau maken wij uw evenement gegarandeerd tot een succes.

Subliem Hospitality
Subliem Hospitality is een hostess bureau, gespecialiseerd in hoogwaardige ondersteuning  bij beurzen, congressen en (VIP) evenementen.  Onze hostessen (m/v) worden streng geselecteerd,  vakkundig door ons zelf opgeleid en hebben ruime ervaring met diverse hospitality werkzaamheden.  Ze beschikken allen over een representatief uiterlijk,  een professionele-,  en servicegerichte instelling,  goede communicatieve vaardigheden en een HBO werk-, en denkniveau.

Volg ons ook op social media

Lead generatie beurzen
Naast het gastvrije ontvangst op beurzen is een aantal van onze host en hostesses tevens inzetbaar als lead generator. Zij analyseren of een beursbezoeker oprecht geïnteresseerd is in uw product en bij interesse wordt de bezoeker direct in contact gebracht met de juiste persoon binnen uw bedrijf.

Trainingen
Ook verzorgen wij diverse hospitality-, en/of telefoontrainingen voor het bedrijfsleven. Zo werken wij o.a. samen met ABN AMRO en Unive.

Missie
We hebben een duidelijke missie: de hoogst mogelijke kwaliteit leveren aan onze opdrachtgevers. We zullen daarom uw wensen grondig inventariseren tijdens een intake gesprek om vervolgens een offerte op maat te kunnen aanbieden.